• en

Cibenon byter namn till Tisenhult-gruppen. Verksamhet och inriktning för företagsgruppen är dock oförändrade.

För tredje året i rad är Cibenon utsett till ett av årets ”superföretag” av Veckans affärer och Bisnode. Enbart 87 av Sveriges 350 000 aktiebolag som lyckats uppfylla kriterierna under tre år i rad.

Vi på Bostad Direkt strävar alltid efter att förbättra vår service. Vi vill erbjuda våra kunder en enkel och bra tjänst och en trygg och säker hyresperiod. I höst inför vi därför en spännande nyhet för alla våra företagskunder.

Vår företagstjänst kommer även framåt att innehålla all service den innehåller idag. Nyheten är att våra företagskunder framöver kommer att ha Bostad Direkt som hyresvärd. Alla hyror aviseras från oss och betalas in till oss. En personlige hyresmäklare bokar fortfarande visningar, upprättar hyreskontrakt och finns tillgänglig under hela hyresperioden för frågor som rör hyresavtalet, såsom uppsägning och förlängning.

En till nyhet är att vi inte längre kommer att ta ut något förmedlingsarvode. Det enda ni betalar är månadshyran som framgår av bostadsannonsen. Inga andra tillkommande avgifter eller arvoden. Precis så tryggt och enkelt som vi vill att det ska vara.

Från och med februari 2014 arbetar Kjell Jamedon, som har över 25 års branscherfarenhet, med att etablera och bygga upp en ny filial i Göteborg. Vi hälsar Kjell och alla nya kunder välkomna till Ventilationsgrossisten Nordic – den ledande ventilationsgrossisten för professionella installatörer!

Läs mer på www.ventilationsgrossisten.se

Ventilationsgrossistens södra Stockholmsfilial flyttar till större lokaler i Västberga. Med ca 2000 m2 blir det Stockholms största renodlade ventilationsgrossist.

Välkommen att besöka oss fr o m 3 februari 2014!

För andra året i rad har Cibenon utsetts till ett av årets Superföretag av Bisnode (fd PAR) och Veckans affärer. Urvalet och rangordningen för att bli ett Superföretag baseras
på de svenska aktiebolagens ekonomiska prestationer under de senaste fyra åren. Modellen som används tar hänsyn till och väger samman de enskilda bolagens ekonomi, tillväxt och stabilitet.

Superforetagen_125x125

Till hösten 2012 öppnar Futuraskolan en ny tvåspråkig grundskola på Östermalm i Stockholm. Läs mer om den nya verksamheten på www.futuraskolan.se.

Januari 2012 öppnar Ventilationsgrossisten en ny filial i norra Stockholm. Vi välkomnar även fem nya medarbetare med lång erfarenhet från ventilationsbranschen. Kom och besök våra 1500 kvm på Gesällvägen 17-19 i Rissne!

Läs mer på www.ventilationsgrossisten.se

Augusti 2011 öppnar Futuraskolan International Pre-School Danderyd på Danderydsvägen 6 i Djursholm. Förskolan kommer att vara engelskspråkig och ha plats för 100 barn.

Den 30/5 flyttar Inomec till nya lokaler i Länna. Lokalerna ger möjlighet till fortsatt expansion och utveckling av affärsområdena Lyft och Mobil Ström. Välkommen att  besöka oss på den nya adressen i juni!